(ALBA SÁEZ).- Com cada setmana hem seleccionat les millors opcions perquè el cap de setmana es convertisca en redó. Cinema, art, música i dansa protagonitzen l’agenda setmanal d’aquesta finalitat de setmana arrancant el mes d’agost de la millor manera possible.

SPIRIT OF SPAIN

agostComencem amb l’espectacle al teatre. Spirit of Spain és la interpretació de la dansa de la manera més versàtil i energètica. “L’esperit de la dansa” injecta dosis més tradicionals amb la innovació de la modernitat. Un xou internacional i que compta amb 15 artistes multidisciplinaris de la dansa que realitzaran un repàs adaptat a algunes de les obres d’art musicals de major repercussió de la història del nostre país. Sota la direcció musical de Jorge Ahijado i la direcció artística de Pascu Ortí, podrem gaudir d’un espectacle ple de música, dansa, poesia, cultura i passió, de l’emoció i de moments únics. Del 31 de juliol al 4 d’agost en el teatre Olympia.

TRIBUTO A EXTREMODURO Y PLATERO Y TÚ

Amants del Rock i dels grups més rockers en espanyol per excel·lència, aquest és el vostre esdeveniment. Dissabte que ve 3 d’agost té lloc el vuitè aniversari de la sala Rock City con concerts sota el lema Mecagüentó. Aquesta vegada ve acompanyat d’un tribut de les millors cançons d’Extremoduro i Platero i tu. On? A Almàssera, al carrer Els Coheters número 6. En finalitzar els concerts es preveu l’actuació de diferents DJ’s per a continuar la festa.

PADRE NO HAY MÁS QUE UNO

agostL’actor Santiago Segura torna a la gran pantalla. El dijous 1 d’agost s’estrena la seua última intervenció amb Padre no hay más que uno, una divertida comèdia espanyola on Segura encarna el personatge de Javier, un pare de cinc fills al qual ha de fer-se càrrec en exclusiva després del viatge inesperat de la seua dona. A ell li acompanyen grans actors i actrius i també personatges del món de la comèdia i l’humor com Anabel Alonso, Leo Harlem, Silvia Abril o Toni Acosta entre altres.

VAN GOGH ALIVE

L´Ateneu Mercantil acull aquesta exposició que ha recorregut part del país en ciutats com Màlaga, Sevilla, Alacant i Madrid. Més de 3 000 imatges convertiran la tercera planta de l’Ateneu en un llenç d’uns 800 m2. La exposició compta amb 40 projectors d’alta definició i gràfics en moviment amb so envolupant ofereixen un espectacular entorn que et submergeix en un altre univers gràcies a les pantalles de sis metres d’altura que hi ha distribuïdes per tota la superfície. Oberta al públic de 09.00 h a 22.00 h de dilluns a diumenge.

Torna a la platja del Puig, en la seua quarta edició el Festival Solmarket perquè gaudisques amb els millors sabors gastronòmics del món acompanyat de la millor música, beguda i animació perquè gaudis al màxim de l’estiu. Amb una superfície fins a 12.000 m2, 25 actuacions musicals en directe, 100 expositors, 20 food trucks i tallers infantils i entrada lliure amb horari de 19.30 a 01.00 hores.