Annie

Després de cinc reeixides temporades en la cartellera madrilenya, amb dos discos de l’obra completa en el mercat, l’espectacular producció del musical de Broadway ‘Annie, el musical’ torna al Teatre Olympia del 8 al 10 de novembre amb una fórmula mai vista fins ara al nostre país.

Amb unes melodies inoblidables com ‘Mañana’ (Tomorrow), autèntic cant a l’optimisme, una escenografia espectacular i una il·luminació que ens transporta al Nova York dels anys 30, aconsegueix crear una atmosfera ideal, per a un espectacle deliciós concebut per al gaudi de tota la família.

Els personatges d’Oliver Warbucks i Annie.

SINOPSI DE ANNIE

Annie és una xicoteta òrfena que viu en l’orfenat que dirigeix la malvada Miss Hannighan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seues amigues de l’orfenat. Annie somia que algun dia els seus pares vengen a arreplegar-la.

Una vesprada, Grace Farrell, secretària personal d’Oliver Warbucks, visita l’orfenat amb la idea de triar a una òrfena per a passar les vacances de Nadal a la casa del Multibilllonario i Annie, és la seleccionada. Malgrat l’actitud brusca i rondinaire del Sr. Warbucks, Annie aconsegueix arribar al seu cor i al de tots els que habiten en aqueixa majestuosa mansió. Després de milers d’aventures, Annie és adoptada pel Sr. Warbucks i la seua futura dona, Grace Farrell, donant un gir inesperat en la vida de tots dos.