lluvia
Imagen de Valencia en un día de lluvia en la Ciudad de las Artes y las Ciencias

València és una ciutat que gaudeix de molts dies de sol any, però quan l’hivern fa la seua presència i la pluja comença a ser la protagonista, els plans a l’aire lliure es redueixen, i sorgeixen noves opcions amb les quals passar la vesprada o el cap de setmana.

Visitar els museus de la ciutat, gaudir de les millors obres de teatre, llegir un llibre mentre et prens un café o passa una vesprada “de cinema“, amb les millors estrenes...tot això sense banyar-te.

 Visita els museus de la ciutat

exposicion
La Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia.

Si el que cerques és resguardar-te de la pluja, la capital del Túria compta amb més de 30 museus on poder gaudir de la vesprada.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un pla perfecte per a tota la família, gaudeix de les seues últimes exposicions en el Museu de les Ciències, o dels planetaris d’hivern en el Hemisféric.

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), que alberga una excel·lent col·lecció permanent amb obres de grans artístiques i activitats per a tota la família.

Descobreix els monuments històrics 

Imagen de las pinturas de San Nicolás Foto: @Cristina_Peraino

València compta amb diferents monuments històrics a cobert com La Llotja de la Seda, el Palau de la Generalitat o la Catedral de València .

També pots descobrir els secrets que amaga L’Església de Sant Nicolás o acostar-te a el Palau del Marqués de Dos Aguas i enamorar-te dels seus racons.

Vesprada de película en el cine

La ciutat compta amb  una àmplia cartellera de cinemes disponible amb diferents pel·lícules per a tots els gustos perquè pugues relaxar-te i gaudir del millor del seté art.

Bad boys for lifeamb Will Smith, cine de terror en Malasaña 32, o el millor cine familiar amb Jumanji: The Next Level o la comedia Jugando con fuego.

Resguarda’t de la plutja amb café i llibre

Gaudir del teu llibre favorit amb tranquil·litat, mentre gaudeixes de la pluja, és molt fàcil si visites ho fas en algunes de les moltes cafeteries, o xocolateries amb les quals compta la ciutat de València.

Gaudeix d’una Obra de teatre 

obra teatro Talia
Imagen de la obra de teatro Señora de Rojo Sobre Fondo Gris/ Foto: Teatro Olympia

A la ciutat comptem amb una gran oferta teatral per a gaudir dels freds i plujosos dies d’hivern. El Teatre Olympia o el Teatre Talia, compten amb una programació que compta amb obres clàssiques, d’humor, o musicals que s’adapten als gustos de tota la família.