Arranca un altre cap de setmana, i et proposem els millors plans d’oci i cultura perquè gaudis al màxim dels dies de descans

Música, teatre, activitats infantils, música, paelles per la Marató i esperit nadalenc ocupen els plans més interessants d’aquesta finalitat de setmana.

Circuit Música Urbana València

El 30 de novembre arriba el festival que desenvolupa la música en directe en La Mutant. Les Naus (Carrer de Joan Verdeguer, 16) acolliran el Matinal KID´S MUV per a famílies amb música en directe amb l’Orquestra Reusónica , actuacions, tallers de reciclatge i zona de Joc Verd amb Baobab Oci Creatiu i a la vesprada-nit una programació de concerts amb Marem Ladson, Ales Cesarini & Payoh…on no faltarà la millor gastronomia amb La Rodant street food, N5 Burger Garage i Luxúria Foodtruck.

Activitats per el Marató aquest cap de setmana

Paella Party, Breakfast Run, música…són algunes de les activitats paral·leles que tindran lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències. La Paella Party tindrà lloc el dissabte 30 de novembre entre les 13.00 i les 16.00 hores en la zona del Umbracle. Unes hores abans a les 9.00 hores, tindrà lloc el Breakfast Run i durant el cap de setmana l’ambientació musical i animació per als corredors i visitants de la fira del corredor Expo Esport València no faltarà.

Activitats infantils 
Activitats Infantils Marató Foto: Valencia Ciudad del Running

Dissabte 30 de novembre des de les 9.00 hores fins a les 12.00 hores el Passeig de l’Albereda s’omplirà d’activitats per als més xicotets com a Mini Olimpíades Esportives de la Fundació Esportiva Municipal, tallers, activitats amb EMT València, inflables i com no la minimarató…amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits de vida saludables i formatius.

Juntos en el Olympia

María Castro, Gorka Oxoa, Kiti Mánver y Inés Sanchez arriben a l´ Olympia amb Juntos una comèdia que tracta el tema de la normalitat .  Fabio Marra, el seu autor, mescla riures i sentiments en aquesta obra que pot gaudir-se des del 28 de novembre al 8 de desembre. 

El Nadal arriba a València

Gent patinant en la pista de gel de la Plaça de l´Ajuntament Foto: Visit Valencia

El divendres 29 arranca la il·luminació del Nadal en la Plaça de l’Ajuntament, i també el trenet, la pista de gel i el carrusel dels Comerços València Centre. La inauguració de la il·luminació tindrà lloc a les 19:30h, on participaran, l’alcalde de la ciutat Joan Ribó i les Falleres Majors de València; a més també s’inauguraran alguns de els mercats nadalencs