Los mercadillos y el rastro de Valencia ya tienen fecha de reapertura
Mercado ambulante de Convent de Jerusalem.

La Junta Local de Protecció Civil ha aprovat la reobertura dels mercats ambulants ambulants i del rastre de València. Aquests obriran amb mesures que reforçaran la seguretat ciutadana. Entre elles destaca el perimetraje amb tanques, la col·locació de cartelleria informativa i la limitació de l’aforament.

Segons ha comunicat l’alcalde de València, Joan Ribó, les dates d’obertura són imminents. El rastre obrirà ja aquest diumengeEls mercats ambulants, per part seua, ho faran el dilluns 8 de març.

Ribó ha assenyalat que “la desescalada de persones contagiades per COVID-19 permet normalitzar la situació amb molta prudència”. Aquest s’ha mostrat satisfet perquè “les dades de contagi a la ciutat estan baixant d’una manera molt important”.

No obstant això, l’edil ha demanat a la ciutadania “molta prudència”. “Aquests bons resultats són el fruit de controlar les interaccions socials de les persones”, ha recordat. Ribó també ha sol·licitat “molta precaució” en remarcar que “la majoria de la població no està vacunada”. “Aqueixa vacunació massiva no es produirà fins d’ací a uns mesos i, per aquest motiu, hem d’anar amb molta de cura”.

Joan Ribó també ha destacat que la reobertura dels mercats es produeix dins d’un procés de “normalització” del qual ha destacat “l’obertura de les terrasses o els espais infantils als parcs i jardins municipals”.

AQUESTS SÓN ELS CINEMES QUE REOBRIN LES SEUES PORTES

A més de l’hostaleria, els jocs dels parcs i els mercats ambulants, els cinemes de València també preparen la seua reobertura. Aquest cap de setmana ja ha anunciat el retorn una de les sales més grans de la Comunitat Valenciana.

Kinépolis Paterna reobrirà aquest mateix divendres després de més d’un mes de suspensió de la seua activitat. La companyia cinematogràfica belga ha sigut la primera a prendre la decisió. No obstant això, en les pròximes hores o jornades podrien ser més sales les que se sumen a reobrir. Cal recordar que Cines Lys, MN4, Cines Babel i Yelmo Campanar continuen tancats.