Planes para hacer este puente en Valencia

València celebra la festivitat del seu patró, Sant Vicent Màrtir. Enguany, no hi haurà processons ni mascletá a causa de les restriccions sanitàries. Per a gaudir d’aquest pont de descans et proposem plans com: visitar els llocs de València que expliquen la història de Vicente Mártir, anar al cinema, al teatre o visitar exposicions.

VISITA CULTURAL SOBRE SAN VICENTE MÁRTIR

Apoyo de la Delegación de Valencia a la campaña de Caritas “cada gesto cuenta” contra el Covid-19 – Orden Constantiniana – SACRA Y MILITAR ORDEN CONSTANTINIANA DE SAN JORGE

Passejar per la ciutat de València i visitar els llocs que arrepleguen la història de Sant Vicent Màrtir és una forma alternativa, didàctica i diferent de gaudir el pont. En algunes esglésies pots conèixer la història d’aquest sant, però també en altres punts culturals de la ciutat poc coneguts. Aquests són: l’Església de Sant Vicent Màrtir, Sant Vicent de la Roqueta o Crist Rey; la presó de l’Almoina i la de la Plaça de la Reina on va estar pres.

CINE

Anar al cinema és un dels plans que mai fallen. El cinema Lys, Yelmo, ABC Park, MN4 i Kinepolis obrin aquest pont i les pel·lícules que acullen a les seues sales i que et recomanem són:

El inconveniente. Sara (Juana Acosta) està a punt de comprar la casa perfecta molt barata. Desgraciadament una oportunitat tan bona com aquesta havia de tenir un però. L'”inconvenient” d’aquesta transacció és que Lola (Kiti Mánver), la propietària de la casa, viurà amb ella i ambdues compartiran pis fins que muira.

El pequeño vampiro. Xicotet Vampir porta 300 anys tenint 10 anys. En la seua aventura coneixerà a un xiquet humà anomenat Miguel i ràpidament la seua amistat cridarà l’atenció de Gibós, un aterridor i vell enemic que ha estat perseguint a Xicotet Vampir i la seua família durant segles.

Les xiquetes. És un llargmetratge espanyol dramàtic dirigit i escrit per Pilar Palomero. La història se centra en Celia, (Andrea Fandos), una xiqueta d’11 anys que coneix a Brisa (Zoe Arnao), la nouvinguda al col·legi. Juntes avancen a una nova i temuda etapa de les seues vides: l’adolescència. La pel·lícula transcorre l’any 1992, a Saragossa.

TEATRO

Eugeni Alemany

Aquest pont ve carregat d’humor amb els xous de coneguts humoristes en els teatres valencians. Eugeni Alemany, torna al teatre Olympia el 22 de gener a les 19:30h. D’altra banda, Javi Sancho parlarà d’esport d’elit en el teatre Talía, a les 19:30h. Si no t’agraden els monòlegs, els teatres ofereixen altres representacions que pots consultar en les seues pàgines web.

EXPOSICIONES

exposición en valencia hung yi

La exposició “Galàxia Hung” de l’artista Hung Yi es pot visitar de manera gratuïta a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Catorze escultures taiwaneses que s’exposen en el Passeig de l’Art i el llac nord de l’Hemisferi. És un dels plans que es poden gaudir en família.

L’exposició de Sorolla i Benlliure en el centre cultural Bancaixa mostra al públic la relació d’amistat entre tots dos. En aquesta exposició trobaràs la sèrie pictòrica de José Benlliure Les quatre estacions (1930-1933). Al costat d’aquestes obres també s’exposen obres de Joaquín Sorolla.