El nou de Zeta arriba a València amb la cervesa Malabrocca

El nou producte és baix en alcohol amb tons a cereal, nou i galeta i una aroma de notes cítriques que recorden als llúpols americans.

El nou de ZETA és una clàssica Pale Ale en la seua versió americana. Recepta a força del famós malt pàl·lid Maris Otter, d’origen anglés, combinada amb la potència de dos llúpols americans com el Cascade i el Mosaic.

El resultat és la Malabrocca, una cervesa d’alta fermentació i baixa graduació alcohòlica, fàcil de beure, seca, refrescant, amb tons a cereal, nou i galeta característics de la Maris Otter i, en aroma, les poderoses notes cítriques dels llúpols americans.

Malabrocca es va presentar a València en Les Cerveses del Mercat by BWK. L’espai, situat en la planta baixa de l’emblemàtic Mercat de Colón, ha configurat tota una setmana amb el millor del catàleg de ZETA en les seues aixetes. Vuit dels grans èxits cerveceros dels valencians (Hell, Hop, Zendra, Ennuvolar…) servits en barril, presidits per la nova Malabrocca, que durant vuit dies, vindran acompanyats pels millors montaditos de la casa: la clàssica titaina del Cabanyal, espencats, chistorras, salmorejo amb verat, ensalades russes…

El nom de Malabrocca no és casual. Es tracta d’un corredor en la Itàlia de la postguerra, que fins a s’amagava en els bars per a arribar l’últim, doncs la “maglia negra” suposava una retribució econòmica.

Pocs estils de cervesa s’associen tant a una geografia com les Pale Ale a les Illes Britàniques. Les Pale Ale són bebibles, refrescant i carregades de tradició. Garants de la famosa i anhelada drinkability i precursores de tot el ventall de cerveses amargues i lupuladas que vénen causant furor en les últimes dècades.

Amb este nou estil, la fàbrica amb seu a Alboraia recupera la mirada sobre una família de cerveses amb poca incidència en el seu catàleg, que per primera vegada, estarà accessible i servit en barril sota un mateix espai tan cervecero com Les Cerveses del Mercat.