Arriba a la Marina de València, els pròxims diez 28,29 i 30 de juny, la gran fira de cerveses artesanals valencianes, la Mareena Craft Beer Fest 2019.

Un gran esdeveniment que comptarà amb 40 marques que oferiran més de 100 tipus diferents de cerveses artesanals de tota la Comunitat Valenciana, a més de marques nacionals i internacionals.

El festival Mareena Craft Beer Fest,té l’entrada gratuïta, i comptarà amb 8 food trucks on podràs trobar el maridatge perfecte per a les cerveses.

A més hi haurà concerts en directe, monòlegs, tastos, jocs, activitats per als més xicotets i un sense fi d’activitats durant tot el cap de setmana que se celebra aquest festival que convertirà a València en la capital de la cervesa artesana.

L’Horari del Fira de Cervesa Artesanal de la Comunitat Valenciana (Mareena Craft Beer Fest) és el següent:

Divendres 28 de 17.00 a 00.30
Dissabte 29 de 12.00 a 00.30
Diumenge 30 de 12.00 a 00.30

La entrada es gratuita pero es poden aconseguir packs ahorro: Got oficial de l’esdeveniment + 1 Cervesa + Menjar/Tapa per 5€, per exemple; o packs gastronòmics per 15€ que inclouen got oficial de cristall + Cervesa+ menú en el lloc gastronòmic+ participació en el sorteig.

El festival comptarà amb un concurs per a guardonar a les millors cerveses artesanals, el València Beer Awards, tot això repartit en premis per categories, on s’atorgaran medalles a les tres millors cerveses de cada categoria que entren a concurs, sempre que arriben als estàndards de qualitat corresponents.