Concerts gratuïts, activitats nàutiques…per a celebrar l’aniversari de la Marina

Unes jornades obertes, diürnes, familiars plenes d'activitats gratuïtes, culturals i nàutiques

ola

El próxim 3 de novembreLa Marina de València celebra la seua XII Festa d’Aniversari,aprofitant la celebració del València Boat Show, i per a això té preparades una gran quantitat d’activitats gratuïtes, culturals i nàutiques en una jornada oberta, diürna i familiar.

Concerts tot el cap de setmana

La programació habitual d’actuacions de la Pèrgola de la Marina de València es traslladarà l’esplanada situada al costat de la Base, i s’ampliarà a tot el cap de setmana. Airbag, Cápsula, Smile, Sweet Barrio i Peranoia, aixó com els valencians Emperador i Tirano,  el divendres i dissabte fins les 21h. Per part seua, el diumenge al matí serà el torn de les bandes de música

Cinema amb temàtica nàutica

Una de les sales de la base del Alinghi albergarà la projecció de peces audiovisuals relacionades amb la nàutica en col·laboració amb el Sail In Festival. Durant el certamen podran veure’s pel·lícules com Maiden, curtmetratges com One Breath Around The World i documentals com Salvem el nostre Mediterrani. Hi haurà un total de tres sessions d’al voltant de dues hores de duració que es projectaran entre el dijous 31 d’octubre i el diumenge 3 de novembre tant al matí com a la vesprada.

Tallers familiars

Amb la finalitat que els visitants passen un bon dia i aprenguen sobre nàutica, s’han organitzat tallers que permetran als més xicotets de la casa crear les seues pròpies embarcacions de la mà de l’empresa Línia de plec. Tant el dissabte 2 com el diumenge 3 en horari de matins es podrà gaudir d’aquesta entretinguda activitat que no pot faltar en l’agenda de plans familiars.

Espai Cabanyal: una picada d’ullet als poblats mariners

El Cabanyal és el barri de pescadors de la ciutat per excel·lència, un lloc ple de tradició i per això el certamen comptarà un espai que reivindica la seua importància al llarg de la història i que posa en valor tota la seua essència marítima

Actividades náuticas en la Marina Foto: Ocean Republik

Activitats nàutiques

Els visitants podran realitzar Batejos de SUP i windsurf aixi com una macroeixida de paddle surf o classes de SUP yoga i pilates, a carrec d´ Ocean Republik. I Per als quals busquen opcions més relaxades Quick Sail ofereix una tranquil·la eixida en veler per a admirar les vistes. A més la nova Platja Decathlon oferirà l’oportunitat de provar en l’aigua el material de la signatura francesa sense cost i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana organitzarà activitats per a promocionar la vela entre la ciutadania.