València espera un divendres plujós. Una circumstància que, segons l’Agència Estatatl de Meteorologia (Aemet) podria repetir-se en gran part de la Comunitat Valenciana, que aquest divendres preveu cels coberts amb precipitacions en el terç nord que poden ser localment forts i acompanyades de tempesta. Aquestes, s’estendran al sud de manera menys intensa i més dispersa i tendiran a remetre a la tarda.

Previsió divendres 24 de maig (matí):

Previsió divendres 24 de maig (tarda):

Temperatures divendres 24 de maig:

En la capital del Túria la probabilitat de precipitacions augmentarà del 85% al 95% entre les 12 i les 18.00 hores; mentre que les temperatures màximes descendiran fins a 7 graus, passant dels 28 graus previstos per a avui a 21 graus. Les mínimes, no obstant això, pujaran lleument o no experimentaran canvis. El vent bufarà de l’est fluix amb algun interval moderat en el litoral.

Aquest dijous hi haurà nuvolositat d’evolució diürna a l’interior, i en concret a l’interior de Castelló, existeix la probabilitat de ruixats ocasionalment tempestuosos sense descartar que s’estenguin al litoral de forma més dispersa.