(Pablo Viñado).- El gos és el millor amic de l’home, prova d’allò és que un de cada quatre espanyols té almenys unisc a la seua casa, i per tant no és d’estranyar que es tracte de vetlar al màxim pel seu benestar. En esta línia, l’Ajuntament de València acaba d’aprovar la licitació de tres nous parcs de socialització per a aquests animals amb l’objectiu que puguen passejar, saltar i relacionar-se lliurement amb la certesa per als seus amos que el podran fer amb plena seguretat.

Les noves zones d’esplai caní, situades en els barris de Torrefiel, Malva-rosa i Tres Forques se sumen a les vint ja existents en tota la ciutat. Moltes d’elles, esosí, dissenyades d’acord amb el model de l’anterior govern del Partit Popular que se centrava en proveir espais reduïts perquè els animals van fer les seues necessitats.

No obstant això, el Col·legi de Veterinaris avisa que no tot tipus de gossos podran accedir a aquestes instal·lacions sense protecció. Així que ja sap, si el seu gos compleix amb la normativa i vostè no viu massa lluny no dubte a visitar aquestes instal·lacions. La seua mascota, de ben segur, li ho agrairà.

Sanciones para los dueños de los perros que no lleven bolsas