València es prepara per a acollir la final de la Copa del Rei de Rugbi

L'estadi Ciutat de València albergarà el partit que enfrontarà als equips SilverStorm El Salvador i VRAC Quesos Entrepinares.

Al voltant de 20.000 afeccionats al rugbi acudiran este diumenge a l’estadi Ciutat de València per a gaudir de la Final de la Copa del Rei de Rugbi.

La trobada que enfrontarà als equips SilverStorm El Salvador i VRAC Quesos Entrepinares és, segons els organitzadors, el millor partit que ara mateix pot brindar el rugbi espanyol. Una cita única per a demostrar una vegada més l’aposta de València pels grans esdeveniments esportius.

El partit del pròxim diumenge serà retransmès en nombrosos països de l’anomenat “Univers Rugbi”, un sector que mou a milions d’afeccionats de països com Regne Unit, França i fins i tot Austràlia.

Esta competició que acollirà València és la més important en el món del rugbi a nivell nacional. Per açò des de la Federació Espanyola insisteixen en la importància que té ser seu d’esta gran final esportiva de la que ja s’han venut milers d’entrades.

A més de la final, València comptarà durant esta setmana amb diverses activitats esportives per a acostar el rugbi a tots els ciutadans. Per a este dimarts, la Plaça de l’Ajuntament acollirà una demostració de rugbi infantil mentres el divendres s’obrirà una zona lúdic-educativa al costat de l’estadi Ciutat de València. L’objectiu és mostrar tots els valors que poden transmetre’s a través d’este esport en equip.