rugby club

El cap de setmana vinent tots els equips del Rugbi Club València competiran en el Poliesportiu Quatre Carreres. El dissabte 4 de novembre, el Tecnidex València s’enfronta a l’Andemen Tatami, a les 16 hores. El diumenge 5, el Tecnidex València verd, jugarà contra el Dénia, a les 10:30 hores.

Per la seua banda, el primer equip del Tecnidex València femení jugarà el dissabte a les 19 hores contra el CR La Vila i el segon equip, UER Montcada/Tecnidex València B, el diumenge a les 10:30 hores, contra Edetans/Paterna, en el camp del Montcada.

A més, també jugaran els veterans del Tecnidex València contra el Tatami, el dissabte a les 14:30 hores. “Este és un cap de setmana especial, on el sentiment d’amfitrió ha d’eixir a relluir. Volem omplir la graderia perquè les famílies gaudisquen d’un ambient entreñable. On puguem difondre l’esperit RCV, com se’ns reconeix des de fora i on volem reconèixer-nos tots des de dins”, assegura Francisco Baixauli, president de RCV.

L’entrenador dels equips masculins del Tecnidex València, Alberto Socías, explica que “ens hem marcat uns objectius per a aquesta temporada més enllà de la competició i utilitzem els partits per a traure avant el treball de la setmana. Els jugadors que poden entrenar regularment aporten intensitat i qualitat als entrenaments i partits. A poc a poc es nota en ells una progressió però encara queda molt marge de millora”.

Per la seua banda, l’entrenadora dels equips femenins del Tecnidex València, Ana María Aigneren, ha comentat que la preparació dels dos equips està consistint a preparar un grup gran per a traure-li el major rendiment a les jugadores. “Les convocatòries les anirem gestionant de manera que puguem proveir tots dos grups. Portem ja tres jornades de la lliga territorial més un amistós previ i les xiques han estat evolucionant molt bé. Tenim la sort de tenir un equip molt constant i molt compromès amb l’objectiu que és el creixement del grup. Actualment el Tecnidex València A està segon de la classificació general. El pròxim partit contra La Vila “va a ser dur, ja que són jugadores guerreres i anem a haver de concentrar-nos molt”, apunta.

“L’objectiu és divertir-se. Aconseguir que cada esportista d’un pas cap a davant. Millore i faça així millor a l’equip. Cada jugador ha de respectar-se a si mateix i servir a l’equip. Volem que els jugadors gaudisquen de la competició per un treball i esforç ben fet. Sense importar el resultat”, conclou Baixauli.