Les Abelles aconsegueixen la salvació desprès de guanyar al Getxo en l’última jornada de Divisió d’Honor. El conjunt valencià va donar una gran alegria a l’entitat abejorra en la seua 50 aniversari en tancar la temporada amb una victòria crucial en El Pantera de Quatre Carreres. Un gran èxit per als xics d’Alberto Socías que seguiran un altre any en l’elit gràcies al sprint final en la competició.

El club Les Abelles segellava la seua permanència en la Divisió d’Honor després del seu triomf per 29-19 davant Getxo en El Pantera. Els valencians van arribar als últims 10 minuts amb un resultat desfavorables. 15-19 i amb un jugador més. No obstant això, van rescatar la victòria amb els assajos de Marc Calatayud i Emilien Cabale. El primer en el minut 72, que els tornava a avançar en l’electrònic, amb transformació inclosa, i el segon ja quasi sobre la botzina, que va establir el 29-19 final després de la posterior transformació.

Afició i equip van celebrar la victòria amb magnificència en una temporada històrica, ja que en la qual el club compleix 50 anys. El Pantera no va fallar i es va convertir en el jugador número 16 que va espentar als altres quinze a la permanència.