La temporada del club de rugbi les Abelles és històrica per diversos motius. El primer perquè estan immersos en el 50 aniversari. En segon lloc, estan a punt de certificar la permanència un any més en la Divisió d’Honor. 

Aquest diumenge a les 13 hores, el sènior s’enfronta al Getxo en un partit on han de guanyar i esperar una derrota d’Independent per a mantenir-se directament en Divisió d’Honor. L’empat o la victòria de l’equip de Santander els obligaria a jugar un ‘play-off’ per a salvar-se. Mentre que la derrota suposaria el descens.

Després d’un any de l’ascens, el conjunt valencià ha lluitat amb ungles i dents contra els millors equips del rugbi nacional. Pel Pantera han passat els millors jugadors d’Espanya. Un any que ha servit per a agafar experiència i forjar les bases d’un bloc que està més unit que mai per a aconseguir el principal objectiu: la salvació. 

D’altra banda, l’equip femení també es troba en el més alt del rugbi espanyol, en la Lliga Iberdrola. Les Abelles Femení, amb 10 anys d’història, és el primer equip valencià en jugar en la màxima categoria. 

Per això, cal destacar que el club es converteix així en el segon equip d’Espanya a tenir a les seues dues plantilles sènior entre els millors equips del país, juntament amb el Rugbi Cisneros.

Una temporada històrica per a les Abelles en tots els aspectes. Ara només mancada posar el fermall final a una campanya inoblidable, mantenint tots dos projectes en les màximes categories.