Calvo
GRAFCVA214. MANUEL (VALENCIA), 29/11/2019.- La Guardia Civil prosigue la búsqueda de la joven Marta Calvo, desaparecida desde el pasado 7 de noviembre, en la zona comprendida entre Manuel y L'Olleria, en el interior de Valencia.En la imagen, miembros de criminalística de la Guardia Civil registran el piso del sospechoso en la localidad valenciana de Manuel. EFE/ Kai Försterling

El principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo ha confessat que la va esquarterar i va tirar les parts del cos per diversos contenidors. Durant l’interrogatori ha declarat als agents que és l’autor de la mort de Marta Calvo, de 25 anys, amb la qual s’havia citat per Internet.

El sospitós s’ha entregat aquest matí en el lloc de la Guàrdia Civil a Carcaixent (València), on ha sigut detingut per a ser interrogat i lloc a disposició judicial en les pròximes hores.

El detingut es tracta d’un home d’origen colombià de 38 anys amb antecedents delictius i que respon al nom de Jorge Ignacio P.J. Este havia fugit de la justicia des que el mes de novembre passat es perdera la pista de la jove, de 25 anys, que s’havia citat amb ell per internet.

Després de la cita entre la valenciana i l’exconvicto, l’home va deixar d’atendre el telèfon pel que la família va acudir a València i al no trobar-lo va interposar una denúncia a la policia per desaparició.

La Guàrdia Civil cercava des de llavors a Jorge, que ja va ser investigat este mateix any per la mort d’una dona, i que a més compta amb antecedents per tràfic de droga pels quals va complir condemna a Itàlia.

El delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, ha assenyalat que no hi ha constància de la situació de Marta però la hipòtesi de la Delegació és que va patir “una agressió violenta que possiblement li va fer perdre la vida”.