L’ex concursant valencià de Masterchef Toni Carceller fomentarà durant el mes de setembre la cultura de l’esmorzar. El lloc triat: l’antic llit del riu Túria i amb productes de proximitat. Més concretament, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors.

Amb el seu foodtruck L’Esbirro, un autobús anglés de dues plantes de 1957 convertit en restaurant, Carceller fusionará la gastronomia local i receptes típiques del street food. Una aposta que ja ha tingut el seu èxit aquest estiu en la platja del Puig

Així, cada dia, des de les deu del matí fins a les dotze de la nit, delectarà als assistents amb esmorzar, menjar i sopar, Encara que el plat fort arribarà amb el ritual de l’esmorzar, on els productes autòctons seran grans protagonistes juntament amb receptes senzilles i molt arrelades a la gastronomia de la Comunitat: pataquetes valencianes artesanes, verdures de l’horta, carn de cavall, embotits, truites, olives, el cacau del collaret’ adobats, vins valencians i cervesa ben freda)

També, i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Paella, el pròxim 20 de setembre, Carceller se suma a aquesta efemèride amb l’elaboració de la tradicional paella valenciana de pollastre i conill.

Fusió

Oferirà altres plats típics de la cuina tradicional valenciana com l’arròs a banda o arròs negre juntament amb arrossos cuinats a l’estil valencià, però amb brous asiàtics que li van donar una gran popularitat en el programa de televisió. Amb l’arròs de secret ibèric, foie i boletus, arròs aigua de coco amb alga **wakame o arròs de sèpia i carabassa amb brou **panceta de porc intentarà sorprendre i enriquir a atrevits o no paladars.

La seua oferta en L’Esbirro es completarà a la nit amb menjar típic de foodtruck (entrepà cubà típic de Miami, el pulled pork americà o la kesta turca).