El finalista valencià de MasterChef6, Toni Carceller, realitza aquest estiu showcookings en directe, en un autèntic autobús anglès de dues plantes convertit en cuina en el passeig marítim de la platja del Puig, on fusiona la gastronomia valenciana amb els foodtrucks. Showcookings per donar a conèixer els secrets dels seus arrossos que ho han fet famós en el concurs gastronòmic.

Qualificat de “mestre arrosser” pel xef Jordi Cruz, ensenyarà als assistents, fins al 31 d’agost, a cuinar des de tradicionals paelles, fins a arrossos secs amb brou asiàtic a l’estil valencià.

Així mateix, oferirà una experiència gastronòmica per als cinc sentits i delectarà amb diferents propostes per a l’esmorzar, menjar i sopar a través del seu foodtruck “L’Esbirro”.

Carceller té com a objectiu donar a conèixer la seva proposta gastronòmica amb el seu restaurant sobre rodes. A més, ho acompanyen i acompanyaran els concursants del famós*reality.

Gastronomia i oci, en la qual s’utilitzaran productes autòctons de l’horta i vins de la Comunitat.

Una iniciativa que està sent un èxit, ja són molts els seguidors del faller, més conegut entre els fogons, els que s’han apropat i no han dubtat en fer-se les seves instantànies.