Todos los Santos | Cómo localizar nichos y tumbas en el cementerio de Valencia
Cementerio general de Valencia.

Amb la proximitat de la festivitat de l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants, són moltes les persones que acudeixen als cementeris per a visitar als seus sers estimats. No obstant això, en el cas de València la visita pot complicar-se a vegades a causa de la gran extensió del cementeri general.

Des de l’Ajuntament de València es va crear un cercador intern per a facilitar la mobilitat. L’eina permet localitzar a qualsevol persona enterrada en els cementeris municipals de la ciutat: el general; el del Cabanyal; Campanar; Benimamet; Grau; Massarrojos i Palmar.

Com localitzar nínxols i tombes en els cementeris de València
Vista general del cementeri de València amb la ubicació d’un nínxol localitzat amb l’eina de l’Ajuntament.

La pàgina web permet obtenir informació sobre la data d’inhumació a més de la localització i el pla de situació aproximada indicant el centre de la secció. Per a això cal seguir els següents passos:

  1. Accedir a la web de l’Ajuntament de València en la secció de serveis de cementeris, apartat “localització de difunts“.
  2.  Introduir les dades d’identificació del ser estimat. Es demana el primer cognom, segon cognom, nom i any de l’enterrament.
  3. Seleccionar la persona que apareix amb aquestes dades per a accedir a la seua informació.
  4. A continuació s’obri tota la informació desitjada per a la consulta amb la data exacta de la inhumació, el cementeri en el qual es troba, el tipus d’unitat d’enterrament, la secció, el grup, el quadre, la fila, el número i la tramada. A més, es carrega una vista general del cementeri amb una ubicació aproximada per a facilitar l’accés i la cerca del nínxol o la tomba.