cementerio

Amb la proximitat de la festivitat de l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants, són moltes les persones que acudeixen als cementeris per a visitar als seus sers estimats. No obstant això, en el cas de València la visita pot complicar-se a vegades a causa de la gran extensió del cementeri general per això des de l’Ajuntament es va posar en marxa un cercador intern que permet localitzar a qualsevol persona enterrada en els cementeris municipals de la ciutat: el general, el del Cabanyal, Campanar, Benimamet, Grau, Massarrojos i Palmar.

La pàgina web permet obtenir informació sobre la data d’inhumació a més de la localització i el pla de situació aproximada indicant el centre de la secció. Per a això cal seguir els següents passos:

  1. Accedir a la web de l’Ajuntament de València en la secció de serveis de cementeris, apartat “localització de difunts”.
  2. Introduir les dades d’identificació del ser estimat: primer cognom, segon cognom, nom i any de l’enterrament.
  3. Seleccionar la persona que apareix amb aquestes dades per a accedir a tota la seua información.
  4. A continuació s’obri tota la informació desitjada per a la consulta amb la data exacta de la inhumació, cementeri en el qual es troba, tipus d’unitat d’enterrament, secció, grup, quadre, fila, número i tramada. A més, es carrega una vista general del cementeri amb una ubicació aproximada per a facilitar l’accés i la cerca del nínxol o la tomba.