Tots els Sants | Com localitzar nínxols i tombes en el cementeri de València

Una eina digital de l'Ajuntament de València facilita la cerca dels sers estimats amb només un click

cementerio

Amb la proximitat de la festivitat de l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants, són moltes les persones que acudeixen als cementeris per a visitar als seus sers estimats. No obstant això, en el cas de València la visita pot complicar-se a vegades a causa de la gran extensió del cementeri general per això des de l’Ajuntament es va posar en marxa un cercador intern que permet localitzar a qualsevol persona enterrada en els cementeris municipals de la ciutat: el general, el del Cabanyal, Campanar, Benimamet, Grau, Massarrojos i Palmar.

La pàgina web permet obtenir informació sobre la data d’inhumació a més de la localització i el pla de situació aproximada indicant el centre de la secció. Per a això cal seguir els següents passos:

  1. Accedir a la web de l’Ajuntament de València en la secció de serveis de cementeris, apartat “localització de difunts”.
  2. Introduir les dades d’identificació del ser estimat: primer cognom, segon cognom, nom i any de l’enterrament.
  3. Seleccionar la persona que apareix amb aquestes dades per a accedir a tota la seua información.
  4. A continuació s’obri tota la informació desitjada per a la consulta amb la data exacta de la inhumació, cementeri en el qual es troba, tipus d’unitat d’enterrament, secció, grup, quadre, fila, número i tramada. A més, es carrega una vista general del cementeri amb una ubicació aproximada per a facilitar l’accés i la cerca del nínxol o la tomba.