EMT y Metrovalencia anuncian servicios especiales este fin de semana
Dos personas cruzan frente a un autobús de la EMT en las inmediaciones del cementerio de Valencia.

La Empresa Municipal de Transports (EMT) de València reforçarà a partir d’aquest divendres 28 d’octubre, les línies 9, 10 i 99 d’autobusos. Aquest reforç es realitzarà per a facilitar els desplaçaments al Cementeri General amb motiu de la festivitat de Tots els Sants.

El dispositiu especial estarà actiu fins a l’1 de novembre. A més, aqueix dia el servei s’incrementarà per a donar resposta a una major afluència de persones usuàries.

D’altra banda, l’entitat posarà en funcionament el 31 d’octubre i l’1 de novembre una línia especial. La nova línia connectarà directament el centre de la ciutat amb el Cementeri General. Aquest servei estarà actiu des de les 8.15 hores fins a les 18.00 hores i eixirà del carrer Periodista Azzati.

D’altra banda, un equip d’informació proporcionarà a la ciutadania tots els detalls d’aquest servei especial per a facilitar els desplaçaments en transport públic.

Els punts informatius s’establiran en diferents zones de la ciutat, com l’entorn de la Porta de la Mar, els carrers Xàtiva i Periodista Azzati, així com en el Cementeri General i el Tanatori Municipal.

A més, la EMT també oferirà del dissabte al dimarts una connexió gratuïta d’autobusos cada deu minuts. Aquesta anirà del Tanatori Municipal a l’ampliació del cementeri i funcionarà entre les 9.10 i les 18.10 hores.