running

La província de València torna a tenir el running com a protagonista, en aquesta ocasió el cap de setmana estarà marcat per dues competicions: la VIII 10K Nocturna de Gandia i la II Carrera Marta Fernández de Castro – Circuito Divina Pastora de Carreras Populares de València.

VIII 10K NOCTURNA PLATJA DE GANDIA

El club d’atletisme Safor Delikia Sport amb el patrocini de l’Ajuntament de Gandia, organitzen la VIII 10K NOCTURNA PLATJA DE GANDIA Memorial TONI HERREROS. La prova tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny de 2019 a les 21.30 h.

El circuit està homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, amb una distància total de 10 km, sent la totalitat de la superfície d’asfalt. L’Eixida estarà situada al C/ Hoyo del Bri i l’arribada al Passeig Neptú (les dos entre Av. La Pau i C/ Alcoi).Tots els punt quilomètrics estaran assenyalats. La carrera està inclosa en el XXII Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

II CARRERA MARTA FERNÁNDEZ DE CASTRO

La Fundació Esportiva Municipal, al costat del Team 3FDC organitza la II Carrera Marta Fernández de Castro, 6a prova puntuable del XV Circuit Divina Pastora Segurs de Carreras Populares de la Ciutat de València.

La carrera se celebrarà el diumenge donant-se l’eixida a la prova a les 9:00h. per als Atletes Preferents A, B, C i D i a les 9:05h. per als participants de la modalitat de Marxa a peu / Marxa Nòrdica. El recorregut de 5.200 metres tindrà la seua eixida i la seua meta en el Passeig de l’Albereda, a l’altura de l’Oceanogràfic.

Una carrera que es va estrenar el passat 2018 i una nova oportunitat perquè els corredors i corredores de la nostra ciutat donen el millor de si mateixos i córreguen al costat d’una de les grans atletes valencianes de tots els temps: Marta Fernández de Castro.