La Fideuá és un altre dels plats més famosos de la gastronomía mediterránea i que més es demanda en els restaurants de la capital del Túria.

Aquesta delícia gastronòmica composta de marisc i fideus (fins o gruixuts), és el plat preferit pels valencians, així com els viatgers que visiten València o la seua província.

7 Televalencia t’ofereix els millors restaurants on gaudir d’una bona fideuá a València.

BAR RAUSELL (Carrer Ángel Guimerá, 61)

Foto: Restaurante Rausell

El Bar Rausell ofereix una cuina senzilla i eficaç, mediterrània i de la terra amb receptes heretades, renovades i creades. En la seua carta trobaràs arrossos, carns, verdures, peixos i mariscos, i com no, exquisides fideuaes.

ARROCERIA DUNA (S/N, Paseo Pintor Francisco Lozano módulo 3)

Foto: Arrocería Duna

Si ets un amant del marisc, el Restaurante Duna ofereix diferents possibilitats , sens dubte destaca la seua fideuá de fideu fi -amb tot just un mil·límetre de gruix- una alternativa exquisida.

BARBADOS

Foto: Restaurante Barbados

El Restaurante Barbados naix en 1988 i encara hui continuen oferint una experiència gastronòmica única, basada en una àmplia varietat dels millors productes, en la seua carta pots trobar la Fideuá Especial de la Casa o la Fideuá de Llamàntol Pelat.

RESTAURANT BON AIRE (C/ Capdet, 41)

Foto: Restaurante Bon Aire

El Restaurante Bon Aire situat en Palmar porta des de 1982 oferint la millor gastronomia tradicional valenciana, amb plats amb gran història, i adaptant la innovació a la tradició.

ALQUERÍA DEL POU  (Entrada Rico, 6) 

Foto: Alquería del Pou

La Alqueria del Pou està especialitzada en plats populars de la gastronomia valenciana, amb entrants tradicionals com l´esgarrat, la titaina…però a més és el lloc ideal on poder degustar d’una bona fideuá.