Millors esmorzars
Imatge d'un dels esmorzars que ofereix Casa Montes, un dels locals premiats Foto: Casa Montes

T’agrada esmorzar? Et recomanem els 10 millors locals on poder degustar un suculent esmorzar. 

Els Premis Cacau d´Or han premiat per cinqué any consecutiu els locals amb el millor esmorzar de la Comunitat Valenciana.

Els guardonats amb el premi millor «esmorzaret» són aquests deu establiments que han sigut triats consensuadament pels membres de la Comunitat #LaCulturaDelAlmuerzo, liderada pel periodista Paco Alonso:

Restaurant Puerta del Mar

Situat al Carrer Transits número 4 de València el restaurant ofereix de dilluns a dissabte una gran varietat d’esmorzars, típics valencians.

Casa Montes

Amb més de 80 anys d’experiència, Casa Montes ofereix producte de mercat i matèries primeres de proximitat, on els seus esmorzars valencians són un dels seus signes d’identitat.

Bar Mestalla

Situat al Carrer Poeta Misser Mascó, 25, és un dels clàssics a l’hora d’esmorzar en la capital del Túria, l’experiència ho converteixen any rere any en un dels guanyadors.

Casa Sanchis-La Tulipa

Aquest local situat en el centre de Gandia, ofereix des de 1939 una gran carta d’esmorzars que el converteixen en els més famosos de la comarca, especialment per els seus figatells.

Don Color

Situat a Gandia ofereix una gran oferta de guisats de cuina tradicional valenciana, i com no en els esmorzars de plat.

Avenida 2.0

Situado en Massamagrell el Bar Restaurant Avenida, ofereix per menys de 5 euros,  un gran esmorzar en el qual no falten els cacauets i adobats, un entrepà a triar, amb producte fresc recentment elaborat, beguda i café.

Bar L´Ateneu  

Situat en la Plaça Constitució, 1 de Alaquás destaquen els seus esmorzars casolans on no falten el «pimentó en tonyina» o el seu «esgarradet»

Esmorçar en Alacant, El Mercat de Xàbia

Situat a Xàbia, en la província d’Alacant, el bar el Mercat destaca pels seus adobats, així com per les seues famoses tostes i coquetes.

Bar L´Institut 

Situat al carrer Primer de Maig, 65 de Riba-roja de Túria ofereix esmorzars molt variats i artesans amb productes de la terra i després dels quals no falta el cremaet de mel.
Esmorzar en Castelló, Les Planes

És l’anomenat «temple de la sépia» de Castelló, en el qual destaquen els entrepans d’aquest producte, així com per les seues clòtxines al vapor.