Amb l´arribada del bon temps,  i de les falles abelleix passar el dia i compartir taula amb amics, família, amb la teua parella o  fins i tot gaudir un mateix,  d’un dels manjares de la cuina valenciana: la paella; acompanyat d’un bon vi de la Denominació d’Origen València, cervesa, sagnia o qualsevol refresc; la paella és una aposta segura per als amants de la gastronomia.

Si no t’abelleix cuinar, no et preocupes, en 7 Televalencia et proposem alguns dels millors llocs on gaudir d’un dels plats més exquisits de la cuina mediterrània.

1. Restaurant Canela (Carrer de Quart, 49)

El Restaurant Canela un lloc on gaudir de l’autèntica gastronomia valenciana, en ple cor del barri del Carmen al costat de les Torres de Quart, la seua cuina està basada en la tradicional valenciana, però sense deixar arrere la creativitat i la modernitat.

2. Casa Carmela (Carrer d’Isabel de Villena, 155)

Les paelles de Casa Carmela estan cuinades a llenya de taronger des de 1922, es caracteritzen a més per una fina capa i el sabor fumat del foc, i servida en el centre de la taula, per a renovar aqueixa cerimònia tan pròpia de la cultura mediterrània. La paella valenciana es cuina només per encàrrec, per a un mínim de dues persones i en un número limitat al dia.

3. Casa Borrás (Carrera del Ríu 321. Pinedo)

El Restaurant Casa Borrás en Pinedo ofereix arrossos, peixos, mariscos i verdures de l’horta. Disposa d’un celler de vins excel·lent per a tots els gustos i clients i d’un ampli assortiment de postres i salons preparats per a esdeveniments privats dels seus clients.

4. Alquería del Pou (Entrada Rico, 6, València)

La Alqueria del Pou està especialitzada en plats populars de la gastronomia valenciana, amb entrants tradicionals com el esgarraet, la titaina, clóxines al vapor (clòtxines), tellines (tellerines) o els calamars a la planxa. Un lloc ideal per a degustar l’autèntica paella, però també els arrossos melosos d’ànec, i el de crancs i galeres, servits en cassola de fang. Sense oblidar postres com el arnadí, el flam de taronja o la crema de dàtils.

5. Alquería del Brosquil (Entrada Casa El Llarc, 1, Castellar)

La Alquería del Brosquil és un espai gastronòmic de referència dins de la cuina tradicional valenciana.Situat en la pedania valenciana de Castellar, dins del Parc Natural de l’Albufera de València, és el marc perfecte per a degustar els típics arrossos valencians, entre ells la paella valenciana.

6. Goya Gallery ( Carrer de Borriana, 3,)

En ple barri de Russafa i a 5 minuts del centre de València, es troba el Restaurant Goya Gallery. Un lloc on deixar volar la imaginació, prendre’t el teu temps i gaudir del menjar amb els 5 sentits. Un lloc on degustar els millors arrossos de València, peixos de llotja o les millors carns del territori nacional.

7. Restaurant Ca´Xoret (Carrer de Sant Isidre, 44, Barri Roca- Meliana)

En el Barri Roca es troba el Restaurant Ca´Xoret ,restaurant situat en un lloc privilegiat; el cor de l’horta nort.el interior del restaurant ens veiem embolicats en una decoració típica valenciana i ara a l’estiu pots gaudir d’una vetlada a l’aire lliure a la seua terrassa interior.

8. Restaurant Gran Azul (Av. d’Aragó, 14)

El Restaurante Gran Azul es caracteritza per la gran varietat d’arrossos, entre els quals destaca la seua paella, que completen una carta en la qual no falten els entrants, tot això maridat amb un bon vi.

9.Restaurant Navarro (Carrer de l’Arquebisbe Mayoral, 5)

El Restaurant Navarro ofereix el millor i el més variat de la cuina mediterrània. Productes frescos i de qualitat procedents del Mercat de Russafa i el Mercat Central de València té una ubicació privilegiada en el centre de València. Situat en el centre de València.

10. El Famós (Camino de la Iglesia de Vera, 14)

El Restaurant El Famós , és un dels llocs més antics de València, que ofereix arrossos autèntics, cuinats a llenya, des de fa més d’un segle.