restaurants indis

La cuina Indo- Pakistanesa és fascinant i en ella destaquen les seues aromes i els seus sabors que són profunds i estimulants, entre els quals destaquen el curri i el ‘tikka masala’.  Les especialitats de l’Índia tenen molt que oferir als amants de la cuina d’altres països.

7 televalencia et recomana els restaurants indis més deliciosos de la ciutat perquè no hages de viatjar a l’Índia.

Restaurant Indi Tandoor Masala-Carrer del Pare Tomàs de Montañana, 6

En el Restaurant Tandoor Mansala viuràs una autentica experiència oriental en el cor del Túria. Compten amb una àmplia gamma de carns i verdures i una carta que expressa la diversitat gastronòmica del Panjab en la qual no falten el Chicken Tandoori, el Keema Karela o el Chana Masala

Restaurant Taj Mahal- Dr. Manuel Candela,20

El restaurant Taj Mahal, ofereix en la seua carta l’autèntic de la cuina índia,amb menjars i sopars típics del país, on no poden faltar el Pollastre tandori i tikka, llagostí, corder tandori, varietat d’arrossos…

Restaurant Maharaja- Carrer Salamanca, 5

El Restaurant Maharaja és un restaurant Indi i Pakistanés que ofereix els millors curris, plats de Biryani, postres típiques, batuts propis del continent i a més compta amb diferents menús on no falten els plats més destacats de la cuina hindú.

Restaurant Amarinder – Avda França,1

En el restaurant Amarinder et transportaràs a l’Índia gaudint d’una experiència plena de matisos, colors i sabors,amb arrossos hindús, iogurt, pa hindú, plats de verdures i les seues delicioses gambes fregides.

Indian Curry House- Jaime Beltran, 21

El Restaurant Indian Curry House & Madras t’ofereix en les seues instal·lacions la més exquisida varietat de l’Índia: tandoori, curri, bhuna, mànec, pasanda, dansak, dopiaza i entre les seues especialitats destaquen el butter chicken, el punjabi curri, el chicken chilly, el chicken tikka shaslik i el alishan tikka..