gurtel

Després de l’arribada del president del Govern, Mariano Rajoy, a l’Audiència Nacional per a declarar en el judici de la trama Gürtel les primeres reaccions de l’oposició no s’han fet esperar.

Ximo Puig, president de la Generalitat, no ha dubtat a assenyalar que és una situació que ha d’agafar-se “amb normalitat institucional i democràtica” i “siga qui siga ha d’acudir a la trucada dels tribunals a declarar”.

Estes paraules han tingut lloc davant els mitjans durant la presentació del Pla Estratègic “València Turística 2020” de la Fundació Turisme València en l’edifici Veles i Vents on ha acompanyat a l’alcalde Joan Ribó i a la regidora de Turisme, Sandra Gómez.

Puig ha assenyalat que la declaració de Rajoy té “una càrrega pública i política” ja que es tracta del president del Govern “i ell hauria d’assumir responsabilitats que no s’han assumit encara perquè s’està jutjant al partit que està en el Govern”.

El secretari general del PSPV-PSOE ha assenyalat a més que el Partit Popular “ha d’assumir que a la Comunitat s’han fet paranys per a guanyar eleccions i ara som nosaltres els que hem d’alçar aqueix respecte que vam perdre en el seu moment”.