Processen a Camps pels contractes de Fitur 2009

L'ex president de la Generalitat ha dit que recorrerà la seua acusació perquè és “completament falsa”

Nou cas contra l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps. El jutjat numere 5 de l’Audiència Nacional inicia els tràmits per a processar-li per prevaricació i frau a l’administració per contractes relacionats amb la instal·lació del pavelló de la Comunitat Valenciana en Fitur 2009.

És una peça separada del denominat cas Gürtel. Es tractaria de l’adjudicació irregular a l’empresa Orange Market, d’Álvaro Pérez “El Bigotes”, del contracte per a la instal·lació del pavelló de la Comunitat Valenciana en la Fira de Turisme, organitzada a Madrid, a més d’altres contractes a aqueixa mateixa empresa. L’expresident Camps ha negat la causa.

S’investiga qui va donar indicacions per a adjudicar la contractació a Orange Market. L’Acte diu que no hi ha documents que acrediten que Camps donara instruccions directes però això no significa que no intervinguera.

Per al jutge diu que està acreditat la relació de Camps amb Álvaro Pérez i l’empresa del grup Correa i està comprovat que els serveis entre el PP i Orange Market van generar un deute voluminós.