Bárcenas compareixerà en Els Corts pel cas Fira València

Camps, Fabra i Olives també explicaran els pagaments i deutes del PPCV la institució després del congrés en el qual Rajoy va ser triat president.

Barcenas

L’ extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas compareixerà el pròxim 15 de febrer en la comissió de Les Corts Valencianes que investiga la gestió de Fira València, mentre que l’ex secretari general del PP Ángel Acebes ho farà el 8 de març.

El calendari de la comissió de recerca i que publica l’Agència EFE en la seua pàgina web, inclou les compareixences al març i abril dels expresidents de la Generalitat amb el PP Francisco Camps, Alberto Fabra i José Luis Olives, i dels expresidents, també populars, de les diputacions de València, Castelló i Alacant Alfonso Rus, Carlos Fabra i José Joaquín Ripoll, respectivament.

La comissió d’investigació de Fira València reprendrà les seues sessions el pròxim 15 de febrer, dia en el qual s’ha citat, a més de Bárcenas, a Ramón Luis Valcárcel com a president del comitè organitzador del XVI Congrés nacional del Pàg.

En aquell congrés, en el qual es va triar a Mariano Rajoy com a president del PP, es va celebrar en les instal·lacions de Fira València en 2008, encara que no va ser fins a l’any passat quan el partit va abonar els 625.000 euros que devia al recinte firal i al pagament del qual li va condemnar un jutjat de Madrid.