caloret
Una pareja disfruta del Domingo de Ramos en la Playa de la Malvarrosa de Valencia.

El vent es resisteix a cedir el protagonisme aquest cap de setmana i bufarà fort al Nord de Castelló; mentre que les temperatures mínimes experimentaran un descens i les màximes pujaran l’interior en tota la Comunitat. Així ho preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

En concret, durant la jornada del dissabte, 26 de gener, el cel estarà poc nuvolós o buidat. Respecte al vent, en el Nord de Castelló serà del nord-oest moderat amb intervals de fort, tendint al matí a fluix, i en la resta, variable fluix. Les temperatures mínimes baixaran i les màximes pujaran a l’interior.

El diumenge el vent continuarà sent fort al Nord de Castelló i les temperatures a penes variaran, segons informa Aemet. El cel continuarà poc nuvolós amb alguns intervals de núvols alts.

Hui divendres, 25 de gener, les temperatures màximes aniran en ascens, sobretot en la zona Nord de la Comunitat, i les temperatures mínimes baixaran. Predominarà el cel poc nuvolós o buidat i al Nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat amb intervals de fort, i en resta, de l’oest i nord-oest fluix amb intervals de moderat.