La setmana comença amb cels buidats i temperatures màximes que aniran en ascens en la Comunitat Valenciana i poden aconseguir els 25 graus, de cara al dimarts el protagonista serà el vent amb ratxes que podran superar els 120 km/h en la zona de Castelló.

Aemet ha decretat l’alerta taronja per a la jornada de demà per forts vents a l’interior i el litoral nord de Castelló, aquests podrien aconseguir ratxes de 120 km/h a l’interior nord de Castelló i els 100 en el litoral nord. En el litoral sud s’ha activat l’avís groc per vents de fins a 80 km/h. Un avís especial que contínua el dimecres en la nord de Castelló, però ja amb ratxes de fins a 80km/h.

Pese al vent el dimarts serà una jornada assolellada on tindrem predomini de cel buidat en tot el nostre territori. Les temperatures estaran en descens a l’interior de Castelló, on les màximes baixaran de forma localment notable i les mínimes es registraran al final del dia; en la resta, pocs canvis o amb ascensos de la màximes en el litoral.


Però les temperatures primaverals deixaran d’acompanyar-nos a partir del dimecres, experimentarem un descens dels mercuris de 8 i 11 graus de forma generalitzada respecte als valors del dimarts, tornarem, doncs, a unes temperatures més concordes amb l’època de l’any en la qual ens trobem. La pluja també podria aparèixer en aquesta jornada en la meitat sud.