La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ultima els seus preparatius a tan sols uns dies de celebrar la que serà ja la seua 28º edició. Des de la Societat Esportiva Correcaminos el treball no cessa i és que tot ha d’estar a punt per al pròxim 28 d’octubre. Serà el diumenge quan un total de 15.500 corredors nacionals i internacionals es donen cita en el gran esdeveniment del running.

A més del treball de la policia, per a garantir la seguretat serà imprescindible comptar amb un sistema ben organitzat per part de Correcaminos. Per a això el recorregut es dividirà en diferents sectors en els que actuaran quatre equips mòbils.

Recorregut de la Mitja Marató Trinidad Alfonso 2018.

Els corredors recorreran un total de 21 quilòmetres de distància en un circuit més ràpid que en les passades edicions. La plana dels carrers i la reducció de girs seran claus per a aconseguir un nou rècord de temps a nivell internacional.

Serà el diumenge a les 9 del matí quan es done el tret d’eixida d’esta prova. La cita servirà com a avantsala de la Marató de València, una jornada que tornarà a posicionar al Cap i Casal en el mapa del running amb la participació de 22.000 corredors.

Valencia celebra la Medio Maratón Trinidad Alfonso