La Maratón
Circuito de la Maratón Valencia

La Marató València Trinidad Alfonso EDP se celebra aquest diumenge acompanyat d’una mitja marató. En principi, l’esdeveniment esportiu comptava amb 30.000 inscripcions. Al setembre es va suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus, però s’ha substituït per una edició d’elit limitada. En aquesta versió participaran un màxim de 300 professionals de tot el món. El circuit és de 21 quilòmetres pel que moltes dels carrers de la ciutat estaran tallades.

Amb motiu de la competició, el diumenge hi haurà restriccions a la mobilitat rodada des de les 6.00 hores del matí a les 11.45 hores. Els carrers tallats s’aniran reobrint progressivament al pas de la carrera.

A més dels talls de trànsit del dia de la carrera, el pont de Monteolivete estarà tallat des del  dissabte. Patirà corts intermitents entre les 6 del matí del  dia 5 fins a les nou de la nit del dia 6 per al muntatge i desmuntatge de l’arc d’eixida de la competició.

CALLES TALLADES

La carrera donarà el tret d’eixida en el pont de Monteolivete i es dirigirà pel Passeig de l’Albereda fins a la Plaça d’Europa. La meta es trobarà a la  Ciutat dels Arts i els Ciències. Aquests carrers i totes per les quals transcorreran els corredors estaran tallades al trànsit.

L’itinerari inclou les següents: carrer de Menorca; carrer de la Serradora; marí Blas de Lezo; Lluís Peixó; avinguda dels Tarongers; carrer de Ramon Llull; Manuel Candela; Pare Tomás de Montañana; Albereda; Plaza de Saragossa; Albereda, Sant Pius V, carrer de la Trinitat, carrer del Guadalaviar, Pla de la Saïdia; Mauro Guillén; Menéndez Pidal; Puente de les Glòries Valencianes; Gran Via Fernando el Catòlic; carrer de Jesús; Guillem de Castro; Blanqueria; Conde de Trénor; Pintor López; Plaza de Tetuan; carrer de la Pau; Poeta Querol; Pascual i Genís; Roger de Lauria; Plaza de l’Ajuntament; carrer de Xàtiva; Colón; Porta del Mar; Navarro Reverter; Plaza d’Amèrica i l’avinguda de Jacinto Benavente.