Planes alternativos para hacer en Valencia tras el cierre de la hostelería
Interior de El Corte Inglés durante las rebajas de invierno. / JESÚS JIMÉNEZ (PHOTOGRAPHERSSPORTS)

El sector hostaler s’ha vist obligat a tancar a les cinc de la vesprada. Aquesta és una de les mesures adoptades més estrictes i es mantindrà fins al 31 de gener. No obstant això, tirar la vesprada en el bar o eixir a sopar no són els únics plans que pots fer. València ofereix plans alternatius molt més atractius i entretinguts. Descobreix què es pot fer aquest diumenge a València.

REBAIXES

Entrada a El Corte Inglés de Pintor Sorolla (Valencia) en el primer día de rebajas de enero

Les rebaixes de gener van arrancar dijous passat dia 7. Fins al dia 28 de gener les botigues ofereixen grans descomptes que fins i tot superen el 50%. L’aforament de les botigues s’ha reduït al 30% i el seu horari de tancament s’ha adaptat al toc de queda.

Les botigues dels centres comercials solen tancar els diumenges, deixant només accessible les zones d’oci i restauració. No obstant això, aquest diumenge les tendes estaran obertes per la campanya de rebaixes. De fet, d’acord amb el que s’estableix per la Conselleria, aquest és l’últim diumenge que les botigues obriran.

CINE

Ja no serà possible assistir a les sessions nocturnes a causa del toc de queda impost a les 10, però sí a les sessions de la vesprada. L’última és a les 20 hores. El cinema Lys, Yelmo, ABC Park, MN4 i Kinepolis obrin aquest diumenge i les pel·lícules que acullen a les seues sales avui i que et recomanem són:

Unhinged. Enmig d’un embós, una dona conduint toca el clàxon del seu cotxe en el moment equivocat, a l’home equivocat. Aquest thriller psicològic de Derrick Gone aconseguirà elevar les teues pulsacions.

The Comeback Trail. Max Barber (Robert de Niro) és un productor de cinema de Hollywood de sèrie B. Barber necessita trobar un nou projecte que li permeta saldar el seu deute amb un cap de la màfia local (Morgan Freeman). La comèdia criminal de George Gallo compta amb un repartiment de qualitat i molt bon guió.

Radioactive. El director britànic, Marjane Satrapies, porta al present la història real i increïble de Marie Sklodowska-Curie i el seu treball guanyador del Premi Nobel que va canviar el món per sempre. Aquest drama compta amb bones valoracions per part de les principals capçaleres espanyoles.

EXPOSICIONES GRATUITAS

_MG_8878

Bombes Gens acull l’exposició ‘Hiperespacio. Aquesta exposició planteja com la reflexió sobre l’arquitectura està en l’origen de nombroses obres d’art que construeixen espais, a partir d’imaginaris perceptius, mentals i afectius.  En les arts visuals, l’arquitectura, lluny de ser un espai abstracte, esdevé un embolcall, una membrana, la pell de la nostra vida.

En l’Institut Valencià d’Art Modern es pot gaudir de diferents exposicions.  “Què és la nostra llar?”, “Disseny Valenicano”, “Art i sexualitat a l’Europa d’entreguerres” o l’obra de Gülsün Karamustafa són algunes d’elles.

TEATRO

Los mejores planes para hacer en Año Nuevo en Valencia

Els teatres de València estaran oberts aquest diumenge. En el teatre Olympia es representarà ‘Burundanga a les 20.00 hores. Una comèdia sobre sexe, amor, embolic, equívocs i un final feliç. D’altra banda, en el teatre Talía, a les 17.00 hores podràs assistir a ‘El Método Grönholm’. Una reeixida sàtira representada en més de 60 països sobre el món dels processos de selecció de personal.

VISITAS CULTURALES

`Plantean tasa al turismo

Si por la tarde eres más de dar una vuelta por el centro, también puedes destinar algo de tiempo a realizar visitas culturales. Entre ellas destacamos recorrer la Catedral de Valencia donde podrás empaparte de la historia que esconde el Santo Grial. Además, también está abierto el acceso a la Basílica de la Virgen de los Desamparados para realizar un breve recorrido.