Portaviones Juan Carlos I Foto: Wikiepedia

S’acosta un nou cap de setmana, i és per això que 7Televalencia t’acosta la seua agenda d’oci i cultura perquè tries els plans que més t’interessen i gaudis al màxim dels teus dies de descans.

Les millors motos es donen cita en el Ricardo Tormo, dos dels millors musicals de Broadway arriben al Olympia, el millor de la cuina aquest cap de setmana en Gastrònoma, o si el prefereixes visita el portaavions més gran de l’exèrcit en la Marina.

Moto 3 en el Ricardo Tormo
Imatge de corredor de moto 3 Foto: Circuito Ricardo Tormo

El FIM CEV Repsol 2019 celebrarà dues cites en el Circuit Ricardo Tormo. Els dies 9 i 10 de novembre serà l’última d’elles, els pilots del Mundial júnior de Moto3 i del Campionat d’Europa de Moto2 es veuran les cares en l’última carrera de l’any. L’entrada és lliure tant a les graderies com al paddock, on els afeccionats tindran l’oportunitat de gaudir de prop d’una jornada completa de carreres.

Annie i Jekyll y Hyde en el Olympia

Arriben a l´Olympia dos dels millors musicals de Broadway: Jekyll & Hyde i Annie.  El musical basat en la novel·la ‘L’estrany cas del doctor Jekyll i mister Hyde’ de Robert Louis Stevenson,endinsa en la dualitat primària de l’home, entesa com una lluita entre la raó i l’instint, entre el bé i el mal que habita en cadascun de nosaltres. I Annie, un autèntic cant a l’optimisme, amb una escenografia espectacular per al gaudi de tota la família. Entrades i horaris en la web del teatre.

Gastrónoma en Fira València 

Tastos, Tallers, cuina en directe, debats…el diumenge en GASTRÓNOMA la major fira gastronòmica del sector, amb horari de 10.00 a 20:00h. A més es podrà aprendre del sector de primera mà amb la presència de grans cuiners i especialistes que delectaran amb les seues demostracions, xarrades, showcooking…

Visita el Portaavions Juan Carlos I

El portaavions més gran de l’Exèrcit, atraca aquest cap de setmana en el Port de València. El Juan Carles I es podrà visitar el dissabte 9 de novembre de 10 a 17h en el moll de creuers i de forma gratuïta.

Sent la Música en el Palau de les Arts 

El Palau de les Arts acull dues funcions familiars del programa Sent la Música que afavoreix la inclusió de xiquets amb necessitats educatives especials.Les localitats, amb un preu de 7 euros per participant, poden adquirir-se tant en les taquilles com en la pàgina web del Palau i les sessions tindran lloc el dissabte 9 de novembre a les 10.30 i a les 12.00 i el diumenge 10 de novembre a les 12.00 hores.