El Oceanogràfic lanza una promoción especial para el puente de octubre

L’Oceanogràfic ha llançat una promoció especial d’entrades que inclou descomptes del 30% i el 20%, respectivament. Aquesta proposta s’ha realitzat amb motiu de la pròxima festivitat del Dia de la Comunitat Valenciana i de la Hispanitat, 12 d’octubre.

En concret, per al 9 d’octubre, la tarifa es reduirà un 30% per als visitants de la Comunitat Valenciana. A més, s’haurà de presentar en l’accés al recinte la documentació que l’acredite com a DNI o empadronament.

Aquesta promoció només serà aplicable per a la tarifa d’adult. Els tiquets reduïts s’adquiriran per internet, en la taquilla de l’Oceanogràfic o a través d’entitats col·laboradores fins al 8 d’octubre, inclòs. Aquesta tarifa no serà acumulable a unes altres i estarà limitada a les primeres 2.000 persones.

Descompte del 20 % del 10 al 12 d’octubre

Per als dies 10 a 12 d’octubre, s’ha establit un descompte del 20% per a tots els visitants. Aquesta rebaixa serà igual per a tots, siga com siga el seu lloc d’origen o residència.

Igual que l’anterior, aquesta reducció és per a la tarifa d’adult i reduïda. A més, pot comprar-se online i a través d’entitats col·laboradors amb, almenys, 24 hores d’antelació, de manera que no regeix per a les compres, que es puguen efectuar el mateix dia de la visita. La promoció és il·limitada i no acumulable a altres descomptes ni promocions.