El Oceanogràfic lanza una promoción especial para el puente de octubre
El Oceanogràfic lanza una promoción especial para el puente de octubre

L’Oceanogràfic ha llançat una promoció especial d’entrades que inclou descomptes del 30% i el 20%, respectivament. Aquesta proposta s’ha realitzat amb motiu de la pròxima festivitat del Dia de la Comunitat Valenciana i de la Hispanitat, 12 d’octubre.

En concret, per al 9 d’octubre, la tarifa es reduirà un 30% per als visitants de la Comunitat Valenciana. A més, s’haurà de presentar en l’accés al recinte la documentació que l’acredite com a DNI o empadronament.

Aquesta promoció només serà aplicable per a la tarifa d’adult. Els tiquets reduïts s’adquiriran per internet, en la taquilla de l’Oceanogràfic o a través d’entitats col·laboradores fins al 8 d’octubre, inclòs. Aquesta tarifa no serà acumulable a unes altres i estarà limitada a les primeres 2.000 persones.

Descompte del 20 % del 10 al 12 d’octubre

Per als dies 10 a 12 d’octubre, s’ha establit un descompte del 20% per a tots els visitants. Aquesta rebaixa serà igual per a tots, siga com siga el seu lloc d’origen o residència.

Igual que l’anterior, aquesta reducció és per a la tarifa d’adult i reduïda. A més, pot comprar-se online i a través d’entitats col·laboradors amb, almenys, 24 hores d’antelació, de manera que no regeix per a les compres, que es puguen efectuar el mateix dia de la visita. La promoció és il·limitada i no acumulable a altres descomptes ni promocions.