Descubre cómo conducir tu coche en el Ricardo Tormo este fin de semana

El Circuit Ricardo Tormo arranca la celebració de la concentració de cotxes i motos clàssiques: el Racing Legends. Es tracta de la primera gran reunió europea de clàssics de 2020 que enguany aconsegueix la seua setena edició. A més, arriba amb l’oportunitat de participar i eixir a pista amb el teu propi cotxe si aquest té més de 25 anys. Es considerarà com a vehicle clàssic tot aquell que siga anterior a 1994.

Durant tot el cap de setmana Cheste comptarà amb multitud d’activitats al voltant de les motos i els cotxes d’època. A més, s’esperen dos convidats especials: Kawasaki i Kork Ballington.

Els assistents al Ricardo Tormo podran visitar dos exposicions: una de motos clàssiques i una altra de cotxes clàssics. A més, hi haurà activitats per a tota la família. Mentres els xiquets gaudeixen d’actuacions infantils, els adults podran viure exhibicions en pista i assistir a una zona comercial. Allí trobaran recanvis, peces i marxandatge de motor. Tampoc faltarà la zona gastronòmica amb un espai ambientat on parar a menjar i beure.

Com a novetat del Racing Legends destaca la concentració dels espectaculars Muscle Cars Americans. Els assistents gaudiran del gran so dels Clàssics esportiu com els Mustang, Chevrolet SS o els Camaro, els grans esportius americans.