musical

Arriba el cap de setmana i és per això que volem que gaudis al màxim del temps lliure i de les propostes culturals i d’oci que t’ofereix la nostra ciutat.

El millor musical de la temporada en el Olympia, concerts gratuïts i cultura en els barris, el mentalisme de Javier Botía en Kinepolis Paterna, la millor música reggae prop del mar…ocupen els plans més destacats del cap de setmana.

FLASHDANCE EL MUSICAL EN EL OLYMPIA

Flashdance conta la inspiradora història d’Alex Owens, una xica de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Danse Academy i convertir-se en una ballarina professional. L’adaptació de la pel·lícula de Paramount Pictures arriba al Olympia hui fins diumenge que ve 3 de novembre, les entrades estandisponibles en la web o les taquilles del teatre.

EL MENTALISME DE JAVIER BOTIA EN KINEPOLIS

javier Botía torna a València amb el seu xou dels Fenòmens Paranormals el divendres 18 d’octubre a les 22:30h en Kinépolis València. Un espectacle ideal per a gaudir en família parella o amb amigos.en l’espectacle recorrerà les diferents disciplines que afronta el mentalisme: prediccions, telepatia, telequinesia, videncia, etc., sempre acompanyades amb unes pinzellades del millor humor.

LA MILLO CULTURA ALS BARRIS 

L’ajuntament de València porta durant la tardor Cultura als barris: activitats culturals repartides per tots els barris de la ciutat de València. Aquest cap de setmana la música de banda, els monòlegs, i la dansa seran les protagonistes en els Barris Arrancapins, La Creu Coberta, La Llum, la Raïosa…Consulta la programació i els horaris de les activitats.

SPACE APPS CHALLENGE EN LES NAUS

Foto: Nasa.gov

Space Apps Challenge es el hackathon més gran del món i el seu repte és aportar idees al món. Un any més tindrà lloc enLas Naves, els dies 20 i 21 d’octubre, des del qual es contribuirà a missions d’exploració de l’espai i a millorar la vida en la Terra. L’esdeveniment està dirigit a desenvolupadores/és, dissenyadors/as, científiques/us, enginyers/as, emprenedores/és i estudiants.

MARINA REGGAE PARTY

El dissabte 19 d’octubre arriba la 4 edició de MARINA REGGAE PARTY amb entrada lliure.Amb les actuacions de MEDITERRANEAN ROOTS una de les bandes valencianes de reggae, ESCARLATES, L’IMPARABLE TRANSEUNTE. De 11.00 – 15 :00 h la Pèrgola de la Marina acollirà aquesta festa on el reggae serà protagonista.