Programan 120 actividades culturales para disfrutar al aire libre en Valencia

El Ajuntament de València ha apostat per una nova edició de ‘Cultura als Barris’. Hui arranca aquest programa cultural que s’estendrà per tota la ciutat amb 120 activitats. Aquestes es prolongaran fins al 29 de novembre i tindran lloc en espais oberts per a garantir la seguretat.

La primera activitat de l’agenda és la representació de l’òpera “El tutor burlat” de Vicente Martín i Soler. L’actuació començarà aquest divendres a les 22 hores en la plaça de l’Església de Benicalap. No obstant això, l’obra també passarà pròximament per barris com a Sant Marcel·lí, Malilla, Malva-rosa, Patraix i Aiora.

Des de la regidoria de Cultura han avançat que totes les activitats programades comptaran amb les mesures de seguretat estipulades contra la COVID-19Per tant, es mantindrà la distància de seguretat entre el públic que haurà d’usar màscares i gel desinfectant.

QUINES ACTIVITATS HI HA PROGRAMADES?

Encara que l’òpera és la primera activitat amb la qual arranca ‘Cultura als Barris’, aquesta no serà l’única. L’Ajuntament ha programat altres opcions de caràcter escènic com el teatre i la dansa. A més, hi haurà espectacles de circ i obres teatrals infantils pensades per al gaudi de tota la família.

Tampoc faltarà la música, el teatre d’improvisació, cinema, monòlegs o recitals de poesia. Finalment, completaran la programació altres activitats culturals com tallers d’arqueologia, arquitectura, serigrafia o manualitats.

LLISTAT DELS 24 BARRIS DEL PROGRAMA

 1. Aiora
 2. Arrancapins
 3. Benicalap
 4. Cabanyal-Canyamelar
 5. Campanar
 6. Creu Coberta
 7. La Carrasca
 8. La Creu del Grau
 9. La Llum
 10. La Raiosa
 11. Malilla
 12. Malva-rosa
 13. Montolivete
 14. Natzaret
 15. Nou Moles
 16. Orriols
 17. Patraix
 18. Sant Marcel·lí
 19. Sant Pau
 20. Soternes
 21. Tendetes
 22. Torrefiel
 23. Trinitat
 24. Vara de Quart-Tres Forques
>>CONSULTA LA PROGRAMACIÓN COMPLETA DE CULTURA ALS BARRIS<<