En la Toscana valenciana es troba un celler de cort tradicional, Daniel Belda, que sempre ha estat al capdavant de la innovació i la modernitat. Això és així, perquè des dels seus inicis han apostat per varietats autòctones i foranes adaptant-les de manera òptima als sòls d’esta zona.

La manyaga que posa Daniel Belda en els seus vins, enólogo i propietari del celler de tradició familiar “Celler J. Belda” fundada l’any 1931, converteixen en este “celler” en un dels més representatius de la DO València, convertint als seus vins d’autor en tot un referent de la qualitat viticultora de la zona.

Imagen de Bodegas Daniel Belda.

Les seues vinyes, tenen les seues arrels sobre una drenante crosta calcària de textura francoarenosa als peus de la serra, amb una orientació sud i una altura de 600 mts., la qual cosa caracteritza, sens dubte, les vinyes de les quals posteriorment sorgeixen els seus vins.

La seua passió pel que fa, no solament es plasma en els seus excel·lents caldos, també en les iniciatives d’enoturismo que impulsa des del seu celler per a crear una consciència sobre el món del vi.

Celler de Roure, en ple cor de la Toscana valenciana