pel·lícules

Arranquen les vacances i per a tots aquells que tenen temps lliure i els agrade anar al cinema no poden perdre’s la varietat de cartellera de la temporada. Des de 7 Televalencia t’avancem les pel·lícules més esperades d’este estiu perquè les gaudisques amb els teus amics o la teua família.

Mamma Mia! Una y otra vez (20 de juliol)

Deu anys després, els personatges de la pel·lícula musical Mamma Mia! (2008) tornen a la màgica illa grega de Kalokairi. Alhora que coneixerem com és el present de Sophie (Amanda Seyfried), la vida del qual està a punt de canviar per a alegria de tots, viatjarem al passat. En aqueix estiu màgic de finals dels anys 70 descobrirem a una jove i apassionada Donna (Lily James), acompanyada de les seues dos millors amigues, i com es van forjar les relacions amb els tres homes de la seua vida.

películas

Mission: Impossible. Fallout (27 de juliol)

Torna a la càrrega Ethan Hunt (Tom Cruise), agent d’operacions de camp per al IMF, una agència d’elit dedicada a l’espionatge que s’encarrega de dur a terme perilloses i altament sensibles missions internacionals que han sigut considerades com a “impossibles”. En aquest nou lliurament, a més d’escenaris increïbles i impactants escenes d’acció, descobrirem més a fons la personalitat de Ethan Hunt, també tornarem a veure a l’espia del MI6 Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) i coneixerem a una nova directora de la CIA (Angela Bassett). A més, tornen altres personatges coneguts de la saga com Luther Stickell (Ving Rhames), Benji Dunn (Simon Pegg), Alan Hunley (Alec Baldwin) y Julia Meade (Michelle Monaghan).

Los Increíbles 2 (3 d’agost)

En Los Increíbles 2, Helen és cridada per a liderar una campanya que porte de tornada als superherois, mentre Bob circula entre les gestes diàries d’un vida “normal” a casa amb Violeta, Dash i el bebè Jack-Jack -que els seus superpoders estan a punt de ser descoberts-. La seua missió es descarrila quan un nou vilà emergeix amb un pla brillant i perillós que amenaça amb destruir tot. Però els Parrs no s’intimiden amb cap desafiament, especialment cunado Frozon està al seu costat. Això és el que fa a aquesta família tan Increïble.

películas

¡Vaya bichos! (17 d’agost)

Apollo, un artista itinerant arriba al poble dels ‘Divertits i xicotets insectes’ i poc tarda a alterar la vida allí. Es veu embolicat en un parany organitzat per Wendy -la cosina gelosa de la reina Marguerite- quan és acusat de segrestar aquesta última. Però… en realitat és Wendy qui la té segrestada mentre es fa amb el tron! Apol·lo ha d’enfrontar aquest problema i a més d’embarcar-se en la missió de rescatar a la reina. L’artista compta amb nous amics que l’ajudaran de les formes més inimaginables possibles.

películas

Christopher Robin (28 de setembre)

En la reconfortant aventura d’acció real ‘Christopher Robin‘, el xicotet al que li encantava embarcar-se en aventures en el Bosc dels Cent Acres amb una colla de vivaces i adorables animals de peluix ha crescut i ha perdut el rumb. Ara depèn dels seus amics d’infància endinsar-se en el nostre món per a ajudar a Christopher Robin a recordar l’afectuós i alegre xiquet que encara és en el seu interior.

Arranquen les nits de cinema amb projeccions en 18 platges durant tot l’estiu