museos

Quan eixim de viatge ens agrada relaxar-nos i desconnectar del treball i de la rutina. Però també és important conèixer noves cultures i els llocs més emblemàtics i amb més història d’una ciutat. És per això que et revelem els museus espanyols que més força contagien als turistes europeus.

La província de València figura com una de les 35 ciutats que destaca per la seua oferta museística, acompanyada d’altres províncies d’índole nacional com ho són Madrid, Barcelona i Bilbao segons el cercador de vols i hotels Jetcost. Aquestes quatre ciutats es troben dins de les 19 ciutats europees seleccionades, competint amb grans zones turístiques com són Milà, Londres, Amsterdam, Brussel·les, Roma, París, Berlín, Moscou, Florència, Estocolm, Praga o Viena entre altres.

Segons les estadístiques, un dels paràmetres en els quals es regeixen els turistes a decidir quines destinacions visitar, un gran percentatge el resol la quantitat de museus que poden visitar. A València els museus més destacats pels quals opten els viatgers són el Museu de les Ciències Príncep Felip, el Museu de Belles arts de València i el Museu de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí.

museosDesprés d’una enquesta realitzada, s’havia de triar per les seues ciutats favorites per a visitar en funció a diferents bases com podia ser la varietat, quantitat i qualitat, així com els que destacarien per la seua sorpresa o curiositat. En el cas de Madrid el preferit va ser el mític Museu del Prat, el Thyssen-Bornemisza i el Reina Sofia. A aquests tres li van seguir el Museu Arqueològic Nacional i el Tour Bernabéu, museu futbolístic del Reial Madrid.

Façana principal del Museu del Prat de Madrid.

Respecto a Barcelona, destaca el Barça Stadium & Museum, ubicado en el Camp Nou. A este le sigue el Teatro-Museo Dalí y el Museo Picasso. Por último, de Bilbao destaca el Guggenheim, el Museo de Bellas Artes y el Museo Marítimo Ría de Bilbao.