Assajos d’última hora, molta protecció solar i nervis per entrar a cantar enfront de les càmeres d’Operación Triunfo. Este és l’ambient que hui s’ha viscut en el port de València on s’ha celebrat el tercer càsting que donarà accés a la nova temporada del talent musical.

A pesar de les altes temperatures, milers de joves no han dubtat a fer hores de cua per a demostrar el seu talent i tractar de construir una carrera musical. El primer d’ells ha sigut un aragonès que, al no disposar de càsting a Saragossa, ha romàs dotze hores en la cua per a tractar d’aconseguir l’adhesiu que garanteix l’accés a la segona fase de les proves.

Tres aspirantes a ‘Operación Triunfo 2018’ durante el casting celebrado en High Cube.

Encara que per a este jove no hi ha hagut sort, molts altres sí que es donaran cita demà en un conegut centre cultural de València per a arribar a la fase final i tenir una de les setze places del programa igual que fa un any van aconseguir concursants com Amaia, Aitana o Miriam.

Luis Cepeda va ser també un dels milers d’aspirants que no va dubtar a presentar-se a Operació Triomfe. Avui, amb el seu primer single sota el braç, ha tornat al programa per a seleccionar als quals seran els seus substituts dins de l’acadèmia.

Barcelona, Alacant i València han sigut les tres primeres parades del format de Gestmusic. Ara els càstings continuaran per tota Espanya per a seleccionar als setze concursants que entraran a formar part d’Operación Triunfo 2018.

Els 16 concursants de Operación Triunfo ‘Caminaran’ per València