Operación

El públic ho demandava des de feia temps i finalment el somni de conèixer als nous “triunfitos” es farà realitat per a molts valencians. Anit, en la gala especial ‘EurovisiónOT’ en la quees va seleccionar al dueto format per Amaia i Alfred amb ‘Tu Canción’, va ser el propi presentador del programa, Roberto Leal, el responsable d’anunciar les noves ciutats per les que passarà la gira de l’última generació de Operación Triunfo: Sevilla, València, Las Palmas de Gran Canaria i Tenerife.

Estes quatre destinacions se sumen així als dos que ja es van anunciar al desembre, Barcelona (3 de març) i Madrid (16 de març), encara que s’espera que els llocs s’amplien al nord d’Espanya donada l’alta demanda i expectació que ha alçat la nova edició del talent musical.

Respecte a la data de València, encara es desconeix quan serà i en quin espai tindrà lloc l’esperat concert encara que des de Universal Music ja han assenyalat que serà en la gala final quan es donen a conèixer totes les dades.

Cal recordar que la primera generació de Operación Triunfo va passar per la cèntrica Plaça de Bous, mentres que unes altres de les edicions van apostar pel Pavelló Font Sant Luis, per la qual cosa un d’aquests llocs serà previsiblement l’escenari escollit per a la celebració del concert d’OT2017.