La gira ‘1016’ d’Alfred García (OT) arriba a València

El finalista d'Operación Triunfo oferirà experiències VIP, trobades Meet & Greet i diverses sorpreses pensades especialment per als fans

Alfred

Després de l’excel·lent acolliment del seu primer treball discogràfic, 1016 (Universal Music Spain), que ja ha aconseguit el Disc d’Or, la nova gira d’Alfred García arriba aquest divendres 22 de març a València de la mà del Grupo Salamandra (Sala Moon, 20 hores) com a part d’un Tour que recorrerà trenta ciutats espanyoles fins el mes vinent de maig.

Per a este espectacle en directe, el cantant s’ha envoltat d’una banda composta per set músics. Bateria, percussió, baix, dues guitarres, piano, teclats, saxofon i trompeta acompanyaran sobre l’escenari a l’ex concursant d’Operación Triunfo, qui, a més de cantar, tocarà la guitarra, el piano i el trombó. Comptant amb el mateix equip tècnic que va treballar en l’enregistrament de disc, Alfred s’ha encarregat personalment de tots els arranjaments musicals del xou, així com de la cuidada posada en escena.

Durant els concerts del Tour 1016, Alfred oferirà experiències VIP, trobades Meet & Greet i diverses sorpreses pensades especialment per als fans. “No puc dir molt, només que estem treballant a fons per a un directe i una posada en escena memorables”, afirma l’artista barceloní. “València és una de les ciutats on vam fer sold out en molt poques hores i tinc moltes ganes del seu públic”.

Los gemelos Weasley visitarán Valencia en un evento exclusivo para fans

Los meteorólogos alertan de una primavera más calurosa de lo normal