Els concerts de Vivers de la  Gran Fira de València acogerán hoy uno de los conciertos más esperados.

Després dels directes d’Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes, Alfred García i Iseo & Dodosound, entre altres artistes, ara, el festival que se celebra als Jardins del Real, afronta les últimes tres cites musicals.

La segona finalista de l’edició 2017 del talent xou Operación Triunfo, Aitana Ocaña, una de les artistes més esperades, visita la capital del Túria, per a presentar el seu nou disc “Spoiler”. La cantant de “Lo Malo”, cançó que va optar a representar a Eurovisió, va aconseguir amb el seu primer single en solitari ‘Telefono’ de la mà d’Universal Music, sobrepassar el milió de reproduccions en Youtube tan sols nou hores després de la seua publicació.

Avui 23 de juliol , amb el cartell de sold out, arriba a València per a presentar el seu disc que va veure la llum al novembre ‘Tràiler’, en un concert on es podran escoltar temes com ‘Stupid’, ‘Mejor que tú’ o ‘Vas a quedarte’.

Aitana

L’anomenat ‘Play Tour‘ va arrancar el 22 de juny a Múrcia i recorrerà tot l’Estat durant els pròxims mesos. En les seues actuacions, Aitana dóna mostra de la mescla d’estils que caracteritzen la seua carrera: melodies pop amb pinzellades de música urbana, anglo i melòdica.

D’aquesta manera, es combinen moments energètics i dinàmics amb uns altres més emotius. A més, no falten els seus èxits i un recordatori de les composicions que va interpretar en Operació Triomf. Finalment, cal ressaltar que l’espectacle compta amb cuidades coreografies amb un cos de ball, un vestuari exclusiu i potents jocs de llums perquè el públic gaudi d’una experiència completa.