Quaranta-set municipis, dotze mancomunitats i més de trenta empreses turístiques donaran a conèixer totes les seues propostes per a viure l’oci del territori valencià en la Fira de les Comarques 2018.

La Plaça de Bous de València serà l’escenari que acollirà esta iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme amb l’objectiu de potenciar les destinacions de pobles i comarques com a productes turístics diferenciats.

El divendres serà quan arranque esta cita turística que comptarà amb casetes d’informació distribuïdes en tres grans espais: turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic. A l’interior de la plaça el visitant podrà gaudir d’actuacions de música i ball, exhibicions d’artesania i un circuit multiaventura amb tirolina i rocòdrom destinat als més xicotets.

A més, tots aquells que s’acosten a participar de la Fira de les Comarques trobaran una de les accions gastronòmiques més emblemàtiques de la Diputació: ‘Del Tros al Plat’.

El Patronat de Turisme ha anunciat l’organització d’una gran “Gimcana” amb molts premis per als participants. A açò se li sumarà l’obsequi que es portaran tots els visitants que presenten el seu bitllet de rodalies de Renfe amb la finalitat d’incentivar l’ús del transport públic a València