El cantant de Huelva Manuel Carrasco torna a València aquesta nit, a les 22 h, a la Plaça de Bous de València amb el seu vuitè àlbum, titulat ‘La Cruz Del Mapa’.

Es tracta del vuitè disc de l’andalús que torna al mercat discogràfic després del seu anterior treball «Ballar el vent» (Universal Music Spain, 2014).

«La Cruz del Mapa» va entrar directament al Núm.1 en àlbums més venuts i va obtenir en la seua primera setmana un disc de platí, amb el qual es demostra que Manuel ha tornat amb més força que mai.

En la gira “La Creu Del Mapa” podrem gaudir de temes d’aquest nou treball com «Déjame Ser», «Me dijeron de pequeño» o «Llámame loco».

El concert és un recorregut vital que emociona perquè naix des del seu més profund talent. I tot amb les seues dosis de genialitat component en tots els seus concerts algunes estrofes dedicades a la ciutat que visita.

 

El muntatge escènic, d’il·luminació i so és el major de la seua carrera musical i dels majors de la història de la música espanyola.

L’artista de Huelva, a més de reservar-se alguna sorpresa, desgranarà en el seu concert a València les últimes composicions contingudes en aquest treball d’estudi que arrasa com a número 1 de vendes a Espanya i ja ha superat els 5 milions de reproduccions en Spotify.

Les entrades estàn a la venta a través de la web del Corte Inglés, i encara queden algunes disponibles.

Manuel Carrasco va iniciar el seu gira al maig i acabarà a l’octubre, encara que és molt possible que aquesta siga només la primera part i s’anuncien noves dates per a Espanya i Llatinoamèrica de cara al pròxim any 2020.