coronavirus en
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hui la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat un nou cas positiu de coronavirus a València. Així, el número de contagiats en la Comunitat Valenciana s’eleva a nou.

Es tracta d’un home que va viatjar a Milà, encara que des de la Generalitat han afirmat que presenta símptomes lleus. El pacient ha sigut tractat a l’Hospital Clínic de València, però permaneix en aquests moments en la seua residència, segons algunes informacions.

Des que es va conèixer el primer cas en la Comunitat Valenciana el dimecres i el primer a Espanya el dimarts, l’alarma no ha parat de créixer. No obstant això, des de les autoritats han cridat a la calma, ja que han afirmat que disposem d’un sistema sanitari públic preparat per a afrontar el virus.

Ahir es va conèixer que el nombre de casos a València havia augmentat a sis, sumats al que ja es coneixia a la província més el cas de Castelló. De fet, cinc dels casos van estar a Milà per a veure el partit del València. Un d’ells és el periodista Kike Mateu, que va començar a notar els símptomes del virus el dimarts passat.