Foto: Facebook clown cabaret

Baix el lema «El mes més mediterrani»,Mostra Viva oferirà més de 60 activitats de música, circ, dansa, literatura,gastronomia, videocreació, educació, exposicions i debats, en diferents escenaris, com el Teatre El Musical, el Centre del Carme, la sala Off, Drassanes 52, la Casa d’Algèria, la Estació del Nord o les Torres de Serrans.

Aquest cap de setmana el circ, la música i la gastronomia seran les protagonistes en les diferents activitats programades:

Divendres 11 d’octubre

10 h · Centre del Carme · Mostra Educativa del Mediterrani Mostra Escolar. Per a alumnes de Primaria, segon i tercer cicle: La nit de l’oceà (María Lorenzo, 2015). I Secundaria i Batxiller: Acabo de tener un sueño (Javier Navarro, 2014).

20 h · Teatre El Musical · Trobada de Música del Mediterrani Concert de Franca Masu. El Alguer (Sardenya). La veu que abraça les marines

Dissabte 11 de octubre

Foto: Mostra Viva del Mediterráneo

11 h · Centre del Carme · Mostra Educativa del Mediterrani La caixa dels tresors. Accions educatives per a families amb xiquets/es a partir de 5 anys. Aforament limitat. Formulari d’inscripció mostraviva.org.

11 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Olimpiades de Circ. La Finestra Nou Circ (Valencia). Una sessió de jocs i competicions en què demostrar la teua habilitat sense parar de riure.

12 h · Drassanes 52 · Cabanyal · Gastronomia del Mediterrani Taller de Cuina del Marroc. Cocinas Migrantes. Inscripció previa en cocinasmigrantes@gmail.com. Preu 15 €. Màxim 20 persones. Chef: Soa Elouali, Cap de cuina del restaurant Marrakech (València).

18 h · Centre del Carme · Mostra Educativa del Mediterrani El cinema per a tot+s. Accions educatives per a families amb xiquets/es a partir de 5 anys. Aforament limitat. Formulari d’inscripció en mostraviva.org.

18.30 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Les Simples Coses. A tempo Circ (Balears). El circ, la dansa, el teatre i la interacció amb el públic s’uneixen en aquest espectacle.

20 h · Teatre El Musical · Trobada de Música del Mediterrani Dolça Mediterrània. Recorregut per la música tradicional mediterrània. amb Mireia Marí Aguilar (soprano), Néster Martorell (tenor), José Madrid Giordano (piano), Ximo Caarena (instruments tradicionals). Grup format per a aquest concert.

20 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Desconcierto. Clowncabaret (Canàries). Unica els llenguatges del teatre de carrer i el de sala a partir d’una història i uns personatges basats en els còmics del cinema mut com Chaplin, Keaton o el Gros i el Flac.
22 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Ritual. Spinish (València). Una veneració del foc. Un viatge ancestral, navegant a través de tantes generacions que han mirat a les ames buscant el seu sentit.

Diumenge 13 d’octubre

11 h · Centre del Carme · Mostra Educativa del Mediterrani. Descobreix el cinema en familia. Accions educatives per a families amb xiquets/es a partir de 5 anys. Aforament limitat. Formulari d’inscripció en mostraviva.org.

12 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani El Tanque Gurugú. Asaco Producciones (Extremadura). Espectacle itinerant còmic per a tots els públics.

18 h · Centre del Carme · Mostra Educativa del Mediterrani Teatrine. Accions educatives per a families amb xiquets/es a partir de 5 anys. Aforament limitat. Formulari d’inscripció mostraviva.org.

18.30 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Collage. BotPorjet (València). Acrobàcies, equilibris, salts que desaen la gravetat, manipulació d’objectes i altres dosis d’enginy i humor.

19 h · Teatre El Musical · Trobada de Música del Mediterrani Concert de Miquel Gil, amb l’últim treball Geometries.

20 h · Jardins del Palau · Arts de Carrer del Mediterrani Crazy Safari Circus. Les Dessous du Barbar (França). Robinson el colon i Melvyn la zebra ens esperen per començar el Safari més increïble que mai hagi existit.