Raluy Legacy
Circo Raluy Legacy en Valencia Foto: Raluy Legacy

Amb l’arribada del Nadal, arriba un dels plans indispensables a la nostra ciutat: El Circ.

Són nombrosos els circs que acamparan aquests dies a València per a fer que els xiquets i no tan xiquets gaudisquen dels seus espectacles en els quals no faltaran els pallassos, malabaristes, contorsionistes…

Un d’ells és el circ Raluy Legacy, que aterra aquests dies a València per a presentar el seu nou espectacle #The Magic Formula.

Un espectacle ple de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs, desaparicions, equilibris, contorsions o canvis tan ràpids que els ulls del públic quasi no seran capaços d’assimilar.

El Circ Raluy Legacy, encapçalat pel major de la saga, Luis Raluy al costat de la resta de la seua família, han conservat el llegat que ha anat passant de pares a fills i que hui dia, és considerat un dels museus ambulant més importants d’Europa.

Més de 40 caravanes i camions de principis de segle passat que aconsegueixen transportar al públic a l’època daurada del món del circ.

La cita és en la Marina de València des del 5 de desembre al 2 de febrer, les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web del circ.

Disfruta del cap d´any en el circ Raluy Legacy

Circ Raluy Legacy, per primera vegada, obri un contingent de pases LIMITATS per a passar el cap d’any al costat dels artistes i treballadors del circ en una festa privada dins de la gran carpa.

L’esdeveniment començarà a les 16:15h de la vesprada del dia 31 de desembre, amb la degustació d’una copa de champagne dins de la cafeteria de principis de segle.

Tot seguit, els assistents gaudiran de l’espectacle del circ a les 17h en seients privilegiats.

Per a finalitzar, després de les dues hores de funció,tindrà lloc una festa de cap d’any a l’interior de la pista, amb música, bufet lliure de menjar i begudes il·limitades al costat dels artistes, tècnics i treballadors d’aquest emblemàtic circ.

A mitjanit podràs gaudir del raïm i celebrar l’entrada del nou any amb la millor de les energies.